Liberalii şi social-democraţii, pupături şi îmbrăţişări la Popăuţi! FOTO

Liberalii şi social-democraţii, pupături şi îmbrăţişări la Popăuţi! FOTO
Târgul Agro-Zoo din weekendul care tocmai s-a încheiat, de la Popăuţi, a adus pace şi armonie între colegii de alianţă din cadrul USL de la Botoşani.  

Din partea PSD au venit la târg preşedintele organizaţiei judeţene, Andrei Dolineaschi, senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu, dar şi directori de instituţii social-democraţi, cum ar fi Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, şi Răzvan Rotaru, comisar-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu.  








Printre aceştia nu s-a numărat însă şi primarul Ovidiu Portariuc, care în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferinţe de presă, a spus că nu a primit invitaţie la târg, dar va veni să îl viziteze,  reamintind că la prima ediţie a acestui eveniment a fost co-organizator, deşi a fost repede contrazis de liberali.  

Printre cei prezenţi la Popăuţi duminică a fost şi fostul lider social-democrat de la Botoşani, Gheorghe Marcu.  

După o sesiune de pupături şi îmbrăţişări în curtea Staţiunii de la Popăuţi, liberalii şi social-democraţii au mers la poartă pentru a-l întâmpina pe vicepremierul Daniel Chiţiu, iar înainte de sosirea acestuia au mai dat o dovadă că lucrurile merg bine, cel puţin între parlamantari, cei prezenți asistând la o nouă sesiune de îmbrățișări politice.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
31

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...