Liberalii şi ecologiştii şi-au dat mâna la Botoşani-FOTO

Liberalii şi ecologiştii şi-au dat mâna la Botoşani-FOTO
Liderii PNL şi cei ai PER din Botoşani au parafat, luni, un protocol de colaborare la nivel local între cele două partide.

Printre principalele obiective prevăzute de acest protocol se numără crearea de noi locuri de muncă, absorbţia fondurilor europene, dezvoltarea de relaţii economice şi culturale cu Moldova şi Republica Moldova, promovarea investitorilor autohtoni, dar şi asigurarea bunăstării cetăţenilor din judeţul Botoşani, a nivelul de trai, a veniturilor şi a condiiţiilor de muncă.

“PER la Botoşani are o politică de centru dreapta ne-am gândit să facem o colaborare cu PNL pentru implicarea partidului într-o dezvoltare mult mai durabilă a judeţului să venim cu tot aportul şi experinţa pentru dezvoltarea judeţului. Avem câteva obiective importante cum ar fi crearea de noi locuri de muncă, o dezvoltare durabilă a judeţului şi o intensificare a absorbţiei fondurilor europene. Componenta ecologică trebuie să fie de bază în aceste proiecte, în abordare. Vom avea o colaborare mult mai strândă şi proiecte comune şi vom sprjini PNL şi la fel ei ne vor sprijni pe noi", a declarat Daniel Alexandru, preşedintele PER Botoşani.







Protocolul încheiat la Botoşani între cele două partide este primul de la nivel naţional, urmând ca astfel de înţelegeri de colaborare să fie parafate şi în alte judeţe din ţară.

"Este un protocol care nu încearcă altceva decât să facă lucrurile să meargă mai bine. Protocolul vizează partide care au doctrină de dreapta şi nu ne ferim nici de termeni şi nici de realitate. Chiar dacă facem parte din USL avem voie să încheiem protocoale de colaborare", a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreşedinte PNL.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
190

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
97

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
701

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...