Liberalii incearca din nou sa schimbe vicepresedintele Consiliului Judetean!

Liberalii incearca din nou sa schimbe vicepresedintele Consiliului Judetean!

 CATALINA LUPASCU  

Astazi a fost depus la Consiliul Judetean Botosani un nou proiect pentru schimbarea vicepresedintelui CJ, Cristian Achitei.

Reprezentantii Partidului Social Democrat si ai Partidului National Liberal nu au renuntat la ideea schimbarii vicepresedintelui Consiliului Judetean, Cristian Achitei, in acest sens, fiind depus luni la CJ un proiect de hotarare de schimbare a vicepresedintelui democrat-liberal cu unul liberal, dar sustinut de PSD.

Proiectul a fost depus pentru urmatoarea sedinta de CJ si a fost semnat de 19 consilieri judeteni PSD si PNL, iar un consilier judetean s-a abtinut.

"Noi sustinem candidatul PNL, intrucat este un program de colaborare intre PNL si PSD, incercam sa fie acea impartire judicioasa a resurselor de investitii la nivelul judetului. La ultima Hotarare de Guvern toti primarii pedelisti au primit bani, cu toate ca Traian Basescu a candidat si a spus ca este presedintele tuturor romanilor, s-a remarcat prin distribuirea resurselor guvernamentale ca nu este asa. A fost presedintele Romaniei, dar practic era presedintele PD-L. A fost un subiectivism exagerat si vrem ca acesti bani sa fie impartiti echitabil catre toate comunitatile din judetul Botosani", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD.

Reamintim ca nu este prima incercare a liberalilor de a-l schimba pe Cristian Achitei, esecurile avand chiar repercusiuni grave in randul partidelor, unii membri fiind exclusi din cauza absentei de la votul in plenul Consiliului Judetean. Persoana cea mai des nominalizata pentru acest post, din partea PNL, este Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
41

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
49

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
33

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...