Liberalii de la centru, in jurul liderului PNL Botosani!

Liberalii de la centru, in jurul liderului PNL Botosani!
Mihai Voicu si Eduard Hellvig, prezenti la Botosani pentru a participa la Conferinta judeteana de alegeri din cadrul organizatiei judetene a PNL Botosani, au facut referiri la situatia drumurilor din Botosani, cei doi manifestandu-si speranta ca eforturile reunite ale parlamentarilor botosaneni vor avea efectul scontat, cel al alocarii fondurilor necesare modernizarii si reabilitarii.

Mihai Voicu, ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, nu a scapat pilejul de a-si exprima aprecierea fata de actuala conducere a PNL Botosani. 
 
"Este o reala placere sa fiu astazi aici, la invitatia domnului Florin Turcanu. Prezenta noastra aici reflecta o realitate, ca organizatia PNL Botosani este una dintre cele mai puternice ale noastre. A fost un important proces de constructie, de intarire a liberalilor din Botosani, mai ales dupa 2006-2007, si merita toata aprecierea si recunostinta noastra", a spus Mihai Voicu, ministru delegat pentru relația cu Parlamentul.

La randul sau, Eduard Hellvig a tinut sa dea explicatii vizavi de demersurile din perioada in care a activat ca ministru.

"Cand am fost ministru al Dezvoltarii am avut toata disponibilitatea si l-am ajutat atat cat s-a putut pe presedintele Consiliului Judetean. Exista intr-adevar o mare problema cu drumurile in judetul Botosani", a spus si Eduard Hellvig, secretarul general al PNL.

"Am incercat si am finantat maximul cat s-a putut cat am fost ministru. Din pacate, restrictiile bugetare nu au permis ca lucrurile sa fie rezolvate asa cum vrem cu totii. Salut si sustin demersurile facute de autoritaile locale si de parlamentarii de Botosani si mie mi se pare ca unul sau doua drumuri nationale de o asemenea importanta trebuie luate in seama de Guvern. Sustin eforturile de a aduce in atentia Guvernului aceste probleme. Demersuri politice de a aduce in atentia celor care decid sunt binevenite. In niciun caz nu am remarcat la colegii nostri de alianta vreun blocaj pe acest subiect, se cauta solutii tehnice si financiare", a adaugat Mihai Voicu.

Cei doi liberali au venit la Botosani cu ocazia Conferintei judetene de alegeri din cadrul organizatiei judetene a PNL Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
497

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
157

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
430

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...