Liberalii acuză presiuni asupra primarilor din judeţ

Liberalii acuză presiuni asupra primarilor din judeţ
Războiul politic pentru alegerile parlamentare a început la Botoşani, deşi se intră, oficial, în campania electorală peste câteva zile.

Deputatul Verginel Gireadă i-a acuzat pe social-democraţi vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că încearcă să îi racoleze pe primarii liberali cu tot felul de promisiuni fără fundament.

“Cei de la PSD au început această precampanie numai sub minciună şi încearcă din nou, demagogic, să meargă la toţi primarii PNL şi să le spună că trebuie să meargă pe la Dâncu şi să le bage vreun proiecţel, cumva, poate să înşele PNL să meargă cu cei de la PSD, ceea ce nu mi se pare normalitate, noi nu facem aşa ceva. Parlamentarii actuali şi vârful judeţului de la Botoşani, care este preşedintele Consiliului Judeţean, ar trebui să mai lase deoparte, că nu au ei aceşti bani la Consiliul Judeţean, banii sunt de la Guvernul Cioloş, dacă vor veni", a spus deputatul Verginel Gireadă.

Liberalul a mai spus că cei de la PSD folosesc drept masă de manevră anumite categorii care ştiu că le pot aduce voturi.

“La Legea salarizării cei de la PSD fac presiuni unde îi interesează, unde au lider de sindicat şi atacă în mod direct Guvernul Cioloş, dar ei nu ţin cont că trebuie o lege unitară a salarizării, care să cuprindă toate componentele administraţiei publice locale, ei merg în grupuri ţintă unde cred că vor lua voturi. Le transmit mesajul să nu uite că la Botoşani PNL va câştiga, vom munci şi ne vom război cu ei", a mai spus Gireadă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...