Liberali din Botoşani, ameninţaţi cu excluderea!

Liberali din Botoşani, ameninţaţi cu excluderea!
Liberalii care "nu îşi vor vedea de treabă" şi vor discuta în exteriorul partidului chestiuni care ţin strict de “bucătăria" internă vor pleca din partid, susţine Florin Ţurcanu, co-preşedinte PNL Botoşani.

Declaraţia vine după ce mai mulţi liberali au făcute unele aprecieri legate de persoana sa, unii cerându-i să îşi dea demisia din funcţie, ca urmare a condamnării de 6 luni, închisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

Florin Ţurcanu susţine că situaţia sa a fost tranşată la nivel central, dar şi în Biorul Politic Judeţean, şi că i s-a cerut să rămână.

“Va fi o clarificare în cel mai scurt timp. Vorbeşti în interiorul partidului, dar în exterior îl respecţi. Cine vrea să vorbească în exterior trebuie să plece din partid. Cine vrea să vorbească în interior să rămână în partid şi să vorbească cât doreşte. Nu există în statut povestea asta, să vorbim în exterior. Toţi mi-au cerut să nu fac acest gest. Eu am avut disponibilitate. Prima dată am sunat la Bucureşti şi am anunţat intenţia de a demisiona şi  mi-au spus nu", a precizat Florin Ţurcanu, co-preşedinte PNL Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta