Leul continua sa se aprecieze
Stiri Botosani Friday, 17 October 2008 ActualitateAstfel, moneda nationala a recuperat partial din pierderea inregistrata fata de euro la sfarsitul saptamanii trecute. Primele transferuri din aceasta dimineata s-au realizat in jurul nivelului de 3,7740 de lei pentru un euro, mai jos decat cotatiile de la inchiderea pietei interbancare de ieri, de 3,7950 - 3,8040.
Ulterior, leul a continuat sa se aprecieze, iar rata de schimb a coborat la un minim de 3,75 de lei pentru un euro, dar dupa ora 10.00 cotatiile au crescut pana la 3,7655 de lei lei pentru un euro.
In jurul orei 13.00, sub influenta evolutiei negative a valutelor tarilor vecine si a cererii de euro din partea companiilor, cotatiile au revenit la 3,74 - 3,7450 de lei pentru un euro.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Tânăr de 18 ani oprit în trafic pentru control, ce au descoperit polițiștii!
Marți, 12 noiembrie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Unțeni au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Unțeni, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din a...
Două titluri uriașe la Gala Mondială a Canotajului 2024: „România a devenit o națiune foarte puternică!”
Echipajul feminin de 8+1, ambarcațiunea regină a canotajului românesc, a primit trofeul „Women’s Crew of the Year” la World Rowing Awards 2024, ceremonie care a avut loc la S...
Primarul Cosmin Andrei spune că primele răspunsuri primite în consultarea publică privind evacuarea chiriașilor agresivi din Centrul Istoric sunt încurajatoare!
Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andei, le-a mulțumit cetățenilor pentru primele răspunsuri primite în campania de consultare pe care a inițiat-o în legătură cu acțiunea sa ...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici