Leo Grozavu vrea 3-0 la masa verde, insa LPF ii spulbera visele!

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a afirmat la finalul meciului cu Pandurii Targu Jiu ca este posibil ca botosanenii sa castige meciul la masa verde, scor 3-0, si asta pentru ca jucatorul Mihai Radut ar fi fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

"Dupa statistica noastra Radut trebuie sa fie suspendat. Avea sase cartonase galbene, iar la ultimul meci l-a incasat pe cel de-al saptelea si nu avea drept de joc", a spus Leo Grozavu al conferinta de presa de dupa meci.

Antrenorul botosanenilor este insa contrazis de site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, acolo unde Mihai Radut apare cu sase cartonase. Confuzia s-ar fi creat dupa ce in timpul partidei dintre Pandurii si FC Brasov, Cordos a incasat un cartonas galben, iar televiziunile l-au trecut pe Radut. 

Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor sustin si ei ca Mihai Radut are sase cartonase galbene, iar la meciul cu Brasovul nu a fost avertizat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...