Leo Grozavu, suparat pe brigada de arbitri: "ASA a fost impinsa de la spate"

FC Botoşani nu a reuşit să spargă gheaţa în retur nici după al şaselea meci.

În primul joc al etapei a 23-a, echipa pregătită de Leo Grozavu a fost învinsă pe teren propriu de ASA Tg. Mureş, scor 1-2, la capătul unei partide în care diferenţa a fost făcută de experienţa superioară a oaspeţilor, dar şi de maniera de arbitraj a lui Lucian Rusandu, consideră antrenorul moldovenilor.

"Am făcut un joc bun. Diferenţa s-a făcut la capitolul experienţă şi din cauza faptului că ASA a fost împinsă de la spate. Jocul nostru a fost rupt de fiecare dată, arbitrul ne-a tăiat elanul din start. A fost o partidă disputată, nu dură, dar s-a arbitrat cu două măsuri diferite. Nu pun totul pe seama arbitrajului. ASA e o echipă experimentată, cu jucători valoroşi, s-a văzut diferenţa. Au ajuns de două ori la poartă şi au marcat. Nu este întâmplător că ASA e pe 2 în campionat, dar e nevoie de arbitri cu altă manieră. Poate şi noi suntem limitaţi, dar nu am ce reproşa băieţilor din punct de vedere al atitudinii", a declarat Grozavu pentru digisport.ro.

Deşi elevii săi nu au câştigat încă în partea a doua a campionatului, Grozavu nu este îngrijorat şi are încredere că echipa îşi va reveni, mai ales că jocul oferă motive de optimism.

"În cele şase jocuri de până acum, cu foarte puţine excepţii, nu am jucat slab, dar nici nu am făcut puncte şi asta e ceea ce contează. Sperăm să ne revenim, în primul rând din punct de vedere al moralului. Nu e vorba de un blocaj psihic. Dacă nici n-am juca, atunci ar fi altceva", a explicat tehnicianul celor de la FC Botoşani.

Seria negativă din startul returului i-ar putea face pe botosaneni să piardă poziţia a şaptea în Liga I, în condiţiile în care Viitorul s-a apropiat la un singur punct.

"E păcat să pierdem locul 7, am muncit pentru el. Dar FC Botoşani a ridicat standardul şi toate echipele vin foarte pregătite aici. E normal, trebuie să menţinem ştacheta ridicată", a încheiat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune îndeplinită: Pompierii botoșăneni care au intervenit în zonele inundate s-au întors acasă! (Foto)

astăzi, 09:10

Timp de cinci zile, pompierii botoșăneni au intervenit pentru evacuarea apei și mâlului din 34 de gospodării, case și anexe de pe străzile Ion Creangă, Luceafărul și Nicolae Grigorescu,...

Botoșăneanul care expune la București o Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro!

astăzi, 08:28

Salonul Auto de la Bucureşti este scena luptei care se duce la nivel internaţional. "Nu mă pot baza numai pe motorul electric. Un buget maxim alocat? În jur de 30.000 - 40.000 de euro&qu...

Pensionarii care primesc sute de lei în plus de la 1 octombrie!

astăzi, 08:17

Oficialii au ţinut să precizeze că nu este vorba despre o recalculare, ci despre modificarea unei legi care duce la majorarea veniturilor anumitor seniori. Mai exact, peste 170.000 de seniori vo...