Leo Grozavu, suparat dupa amanarea meciului celor de la Botosani: "Cred ca in niciun campionat din lume nu se intampla ce se intampla la noi"

Leo Grozavu, suparat dupa amanarea meciului celor de la Botosani: "Cred ca in niciun campionat din lume nu se intampla ce se intampla la noi"
Haosul din Liga 1 l-a deranjat foarte tare pe antrenorul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu, care nu stie cu cine vor juca elevii sai si nici pe ce data.

"Cred ca in niciun campionat din Europa sau din lume nu se intampla ce se intampla la noi. Sa inceapa campionatul si nu stim cu cine jucam sau sa inceapa campionatul si o echipa sa nu joace. S-au mai intamplat si in alti ani: au inceput unii campionatul, au fost scosi, au jucat altii. Ne adaptam la plaiurile mioritice. Astazi este primul joc din campionat si noi dimineata afcem regula. Cum pot jucatorii si antrenorii sa pregateasca meciurile atata timp cat nu cunosct aspectele importante? La ce s-a intamplat pana acum ma pot astepta la surprize. Ieri stiam ca jucam la Timisoara, ne-am facaut bagajele, apoi seara le despachetam ca mai avem pauza. Nici nu a inceput campionatul si deja trebuie sa ne odihnim . Nu e prima oara cand se intampla. Datorita evenimentului nefericit de la Dinamo, noi am stat 5 zile in Bucuresti pe cheltuiala clubului. Cine suporta toate astea? Si-asa in Romania sunt multe probleme financiare. Federatia si Liga ar trebui sa aiba grija de echipe.", a declarat Leo Grozavu in cadrul conferintei de presa din aceasta dimineata.

FC Botosani incearca sa faca un meci amical sambata dimineata, cel mai mai probabil adversarul va fi Foresta Suceava (Liga 2).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
12

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
95

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
496

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...