Leo Grozavu: "Zotta a sărit la mine să mă bată. Incepuse să urle ca disperatul"

Tehnicianul Leo Grozavu a avut un conflict cu oficialul "stegarilor", Constantin Zotta, in timpul meciului direct dintre cele doua formatii.

Antrenorul dezvaluie in editia tiparita a Gazetei Sporturilor ca Zotta a vrut sa-l bata in timpul partidei, atunci cand oficialul brasovenilor s-a dus la banca celor de la FC Botosani.

"In timpul meciului, Zotta a sarit sa ma bata! Era suparat rau, incepuse sa urle ca disperatul. Eu nu l-am tras nici de par, nici de nas, i-am spus doar sa stea pe banca", spus Grozavu.

Momentul amintit de Leo Grozavu a avut loc in minutul 19, atunci cand in urma unui contact intre Patache si Madeira, cei doi jucatori au ramas intinsi pe gazon.

Antrenorul botosanenilor a vrut sa-l ajute pe jucatorul brasovean sa se ridice, moment in care directorul sportiv al celor de la Brasov, Constantin Zotta, s-a dus pusca la banca de rezerve a botosanenilor cu reprosuri la adresa arbitrului de rezerva si bineinteles asupra lui Leo Grozavu.

Pe parcursul partidei, Constantin Zotta a fost huiduit de suporterii echipei FC Botosani pentru declaratiile facute inaintea jocului, cand a spus ca jucatorii botosaneni "alearga prea mult" si vrea test anti-doping.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...