Leo Grozavu: "Nu am intalnit un adversar usor de batut, dar e bine ca ne bucuram de cele trei puncte". Zile libere pentru jucatori!

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, s-a declarat multumit de cele trei puncte castigate in aceasta dupa-amiaza la Piatra Neamt.

Acesta a spus ca nu a intalnit un adversar usor si e bine ca botosanenii au reusit sa deschis scorul foarte repede.

"Nu am intalnit un adversar usor de batut. Am incercat sa pasam mult. Stiam ca daca facem un joc de posesie la un moment dat vor gresi si vom gasi o bresa care sa strapunga apararea lor. E bine ca am reusit sa marcam foarte rapid si am reusit sa ne impunem jocul de posesie si la final am reusit sa ne bucuram de cele trei puncte.", a declarat Leo Grozavu la Look Tv.

Liga 1 va lua o pauza pentru ca va juca echipa nationala a Romaniei, iar inaintea acestei pauza FC Botosani are 17 puncte.

"Eu spun ca sunt bune 17 puncte. Se putea si mai bine, dar se putea si mai rau. Suntem multumiti. E bine ca am legat al patrulea joc fara infrangere si e un lucru bun. Trebuie sa muncim in continuare", a mai spus Grozavu.

Tehnicianul botosanenilor si-a motivat jucatorii inaintea partidei de la Piatra Neamt, spunandu-le ca daca vor invinge vor avea mai multe zile libere in aceasta pauza.

"I-a stimulat aceste zile libere si le merita din plin, pentru ca tot acest timp de cand a inceput campionatul s-au pregatit foarte bine, au muncit mult si rezultatele nu au intarziat sa apara. E normal sa aiba si ei niste zile libere", a incheiat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni au ajuns la spital, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină!

astăzi, 13:04

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 99 de ani, au ajuns la spital după ce au încercat să aprindă focul cu benzină, iarna trecută. În urma acestor înt...

Divertisment la volan, încheiat cu sancțiune contravențională! (Foto)

astăzi, 12:01

În ziua de duminică, în jurul orei 16⁰⁰, un autoturism marca BMW a fost surprins pe camerele video instalate în zona parcării Luceafărul, în timp ce conducătorul auto a...

Percheziții domiciliare și sancțiuni de peste 90.000 lei, acțiuni ale polițiștilor botoșăneni!

astăzi, 11:29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112....