Leo Grozavu: "Am fost mai inspirati si avem o iarna linistita"

Leo Grozavu: "Am fost mai inspirati si avem o iarna linistita"

   captura Look TV

FC Botosani a reusit sa invinga pe Viitorul Constanta cu scorul de 2-1, iar la finalul partidei, antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu, s-a declarat bucuros pentru punctele obtinute la Chiajna si pentru rezultatele din acest tur de campionat.

"Cred ca baietii merita toate felicitarile pentru atitudinea care au avut-o in joc. Vreau sa-i felicit pe cei de la Viitorul, in special pe Gica, pentru tot ce face aici cu aceasta echipa de tineri jucatori. Este extraordinar. Astazi noi am fost mai buni ca ei in anumite situatii. Mizam pe faptul ca ei in ultimele 20 de minute vor ceda. Sunt jucatori tineri cu mai putina experienta. Ma bucur pentru jucatorii mei si ii felicit pentru efortul pe care l-au facut in acest tur de campionat. Avem o iarnă liniştită şi timp pentru a pregăti returul şi lista de transferuri", a declarat Leo Grozavu la Look Tv.

In partida cu FC Botosani si-a facut debutul in Liga 1 si fiul "Regelui", Ianis Hagi, care a bifat primul meci in prima liga, la 16 ani.

"Il cunosc pe Ianis de cand avea 13 ani. Imi pare rau pentru el ca a debutat cu o infrangere, dar are tot viitorul in fata. Este un copil talentat si mai mult ca sigur va avea un cuvant de spus in fotbalul romanesc.", a mai spus Grozavu. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...