Leo Grozavu, despre meciul cu Universitatea Cluj: "Ma astept sa ne urce si pe gard, dar important este sa nu vopseasca gardul inainte"

Leo Grozavu, despre meciul cu Universitatea Cluj: "Ma astept sa ne urce si pe gard, dar important este sa nu vopseasca gardul inainte"
FC Botosani va juca, luni dupa-amiaza, un meci extrem de important cu Universitatea Cluj, in deplasare.

Antrenorul formatiei botosanene, Leo Grozavu, spune ca partida de pe "Cluj Arena" este una foarte dificila, avand in vedere situatia in care se afla clujenii. Tehnicianul se asteapta la o replica puternica din partea gazdelor.

"Un meci dificil, in fata unei echipe care pe teren propriu cedeaza foarte greu puncte, contra unei echipe care se afla in partea de jos a clasamentului. Ne asteapta o lupta apriga la Cluj. Ma astept sa ne urce si pe gard, dar important este sa nu vopseasca gardul inainte, pentru ca atunci ar fi o problema. Ne asteptam la o replica puternica, la multa agresivitate, pentru ca pentru ei este un meci capital. Nici pentru noi nu este un meci de vacanta, pentru ca sunt foarte multe puncte puse in joc.", a declarat Leo Grozavu.

Pentru meciul de la Cluj, FC Botosani nu are probleme de lot, singurul care nu poate inca evolua fiind sarbul Milos Zivkovici, care se antreneaza cu echipa de o saptamana.

"Nu avem probleme de lot si sper nici sa nu fie. Zivkovici probabil ca nu va fi in lot. Este abia de o saptamana la antrenament cu echipa si avem jucatori care se pregatesc din iarna si este greu inca pentru el.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări în Codul Rutier : Sancțiuni pe baza imaginilor de pe camerele de monitorizare a traficului !

Duminică, 30 Iunie 2024
163

Practic, Poliția Română va putea folosi camerele video amplasate de către administratorii drumurilor pentru a constata o serie întreagă de contravenții la legislația rutieră legate ...

Accident la Flămânzi, trei mașini avariate!

Duminică, 30 Iunie 2024
1156

La caz au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD,  dar și un echip...

Aproape de noi: Captură impresionantă de droguri descoperită de polițiști la locuința unui bărbat din Suceava! (foto)

Duminică, 30 Iunie 2024
419

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie - iunie 2024 acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis) către consumatori, inc...