Legile pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea vor fi transmise Parlamentului luni

Proiectele de legi pentru care Guvernul îÅŸi va asuma răspunderea în faÅ£a Legislativului vor fi transmise de Executiv, luni dimineaÅ£a, prin curier, către Parlament, au decis premierul Emil Boc ÅŸi miniÅŸtrii în discuÅ£ia avută, sâmbătă, la Palatul Victoria.

Premierul a anunÅ£at că Guvernul îÅŸi va asuma răspunderea în Parlament asupra celor trei legi privind educaÅ£ia naÅ£ională, salarizarea unitară ÅŸi reorganizarea agenÅ£iilor guvernamentale cu reducerea cheltuielilor în sectorul public.

MiniÅŸtrii Muncii, EducaÅ£iei ÅŸi JustiÅ£iei au discutat, sâmbătă, la Guvern, cu premierul Emil Boc despre cele trei proiecte de legi, precum ÅŸi despre ultimele modificări operate la proiectul legii de salarizare unitară, convenite, joi ÅŸi vineri, cu sindicatele. La întâlnire au participat ÅŸi reprezentanÅ£i ai Ministerului FinanÅ£elor.

Proiectele de acte normative pentru care Guvernul îÅŸi va asuma răspunderea au fost depuse la Guvern în jurul orei 11.00 ÅŸi au fost analizate, până în prezent, de premierul Emil Boc împreună cu o echipă de specialiÅŸti, au declarat anterior, agenÅ£iei MEDIAFAX, surse ministeriale.

Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii pe cele trei legi a fost înregistrată la Parlament, iar luni va avea loc o ÅŸedinţă a Birourilor Permanente reunite în care va fi stabilit calendarul asumării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...