Lectia iubirii, in functie de zodie

Lectia iubirii, in functie de zodie

   Shutterstock

Berbec: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este mereu proaspătă, vie şi plină de inocenţă. Ai de învăţat de la ceilalţi că iubirea presupune o răbdare nesfârşită cu cei pe care îi iubeşti.

Taur: Le arăţi celorlalţi că iubirea este vitalitate, împlinire şi satisfacţie. Ai de învăţat de la ceilalţi că iubirea înseamnă iertare, de oricâte ori, pentru cei pe care îi iubeşti.

Gemeni: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este un joc minunat şi în acelaşi timp cunoaştere, iar ceilalţi te învaţă că iubirea este o emoţie tulburătoare, de dincolo de cuvinte.

Rac: Ceilalţi află de la tine că iubirea este un profund devotament. Ai de învăţat însă că ea nu trebuie să îngrădească, căci iubirea însemană, în acelaşi timp, libertate.

Leu: Le arăţi celorlalţi că iubirea dogoreşte, este extaziantă şi copleşitoare. Ceea ce trebuie să înveţi de la ei este că iubirea înseamnă umilinţă şi renunţare la orgoliu.

Fecioară: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea înseamnă puritate şi este un sentiment elevat. Ai de învăţat de la ceilalţi că ea presupune totuşi plăcere şi deplină satisfacţie.

Balanţă: Ceilalţi învaţă de la tine că iubirea este expresia cea mai deplină a frumuseţii. Ai de învăţat de la ceilalţi că ea presupune armonie şi echilibru între cei care se iubesc.

Scorpion: Lecţia pe care ceilalţi o învaţă de la tine este că iubirea înseamnă pasiune. Iar tu trebuie să înveţi că iubirea presupune dăruire de sine şi abandonare completă în braţele ei.

Săgetător: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea înseamnă sinceritate şi francheţe. Înveţi de la ceilalţi că iubirea înseamnă fidelitate şi constanţă în sentimente.

Capricorn: Le exemplifici celorlalţi că iubirea este înţelepciune şi responsabilitate pentru cei iubiţi. Ai de învăţat de la alţii că iubirea înseamnă relaxare, bucurie şi altruism.

Vărsător: Ceilalţi află de la tine că iubirea este fascinantă şi presupune deplină toleranţă şi înţelegere, iar tu trebuie să înveţi de la alţii că iubirea se manifestă în gesturi simple şi nu neapărat spectaculoase.

Peşti: Îi înveţi pe ceilalţi că iubirea este bunătate plină de compasiune, iar tu înveţi de la ceilalţi că iubirea este totul, ce face ca viaţa să merite să fie trăită.

 

Sursa: Unica

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
341

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...