Lauri pentru Mariuca Nicolau!

Lauri pentru Mariuca Nicolau!

 Mariuca Nicolau, Premiul I, Vaslui, 17 octombrie 2008  

Mariuca Nicolau a obtinut Premiul I la Festivalul-concurs national de muzica usoara "Constelatia necunoscuta", desfasurat la Vaslui, pe 17 octombrie.

Corneliu Muresanu, coordonatorul Grupului Productie Emisiuni Muzicale si Divertisment Radio Iasi, a invitat-o sa participe la Spectacolul organizat in Botosani la inaugurarea Salii Polivalente din 26 octombrie.

Aflat la a 38-a editie, Festivalul a fost structurat pe trei grupe de varsta si a fost organizat la Casa de Cultura Constantin Tanase" din Vaslui. Mariuca a concurat la categoria de varsta 15-25 de ani, alaturi de alti 24 de participanti, si a obtinut Premiul I.

Chitara pe care a primit-o de la Asociatia "Europa" din Vaslui o va folosi cu placere la cursurile de chitara pe care le-a inceput din acest an.

Din juriu au facut parte, printre altii, compozitorii Dumitru Jijie, Eugen Ungureanu, Marcel Iorga, Dumitru Lupu, Eugen Bertea, Corneliu Muresanu de la Radio Iasi.

Ea a fost felicitata de membrii juriului, invitata sa participe in decembrie la Onesti, la o lansare de CD organizata de Casa de Productie ElectroStar.

Mariuca a absolvit in acest an Scoala Populara de Arte, sectia canto-muzica usoara, si in prezent este membra a Grupului "Vis de Artist", coordonat de prof. Catalina Constantinovici.

Alaturi de ea, la aceeasi categorie de varsta, din Botosani a participat Anamaria Raducan, care a obtinut Mentiune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
2

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
43

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
106

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...