Lauda de sine nu-i miroase bine sefului de partid!

Lauda de sine nu-i miroase bine sefului de partid!

Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani

Nu-i reproseaza nimic, dar nici nu aproba laudele lui Florin Turcanu. Divergente sau nu, armonia liberala pare sa se clatine, chiar inainte de asteptata campanie electorala.

In urma unei declaratii de presa in care Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, anunta ca Guvernul a alocat, gratie demersurilor sale si ale deputatului Liviu Campanu, 16 milioane lei din fondul de rezerva pentru o serie de primarii din judet, liderul PNL reactioneaza prompt.

„Nu Liviu Campanu are un sac de bani cu care aduce bani de la Bucuresti, si nici Florin Turcanu. Finantarea se face pentru ca, pentru prima data in ultimii 18 ani, Guvernul liberal si-a aplecat atentia asupra judetului Botosani. Nu este corect ca vreunul dintre noi sa ne asumam vreun merit pentru aceste finantari. Meritul e al primarilor care au facut proiecte pentru nevoile comunitatilor respective”, a declarat Liviu Campanu, presedintele PNL Botosani.

Campanu mai spune ca nu este corect ca unii sa incerce sa obtina capital politic, cand in fapt meritele sunt ale intregii echipe. Acesta tine sa atraga atentia ca nici el si nici vicepresedintele Turcanu nu au ajuns pe functie fiindca sunt cei mai destepti si cei mai harnici, ci pentru ca echipa a obtinut un rezultat bun la alegeri.

„Cine se imbata cu aburii puterii si incearca sa se foloseasca de pozitia pe care a obtinut-o pentru a-si satisface orgoliile personale ori pentru a-si crea o anume aura de intangibilitate nu va termina deloc bine. Este o vorba: Fiecare pasare pre limba ei piere”, a mai adaugat Liviu Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
52

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
41

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...