Lasati de izbeliste, aproape de final!

Lasati de izbeliste, aproape de final!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Tipic romanesc! O investitie care avea rolul de a transforma o unitate sanitara botosaneana intr-un punct ultramodern de Urgente a fost sistata aproape de finalizare, din lipsa de fonduri!

Unitatea de urgente din cadrul Spitalului de Pediatrie, aproape finalizata la sfarsitul anului trecut, nu poate fi data in folosinta pentru ca nu exista banii necesari finisarilor si montarii liftului.

Investitia a fost realizata anul trecut din fondurile primite de la minister, insa aproape de final firma de constructii a sistat lucrarile, pentru ca nu mai erau fonduri. Costul instalarii unui ascensor extrem de necesar, de aproape 100.000 de dolari, si restul lucrarilor, nu mai pot fi finantate din bugetul spitalului.

"Din pacate, nu dispunem inca de fondurile necesare finalizarii lucrarii, desi suntem foarte aproape. Mai este nevoie de lift si de unele finisaje, insa pentru moment nu exista nicio posibilitate de a face aceste lucruri", a declarat Livia Mihalache, managerul general al Spitalului de Pediatrie Botosani.

Pana cand statul va gasi banii necesari, copiii cu leziuni osoase si cazurile extrem de grave, victime ale unor accidente, vor fi in continuare transportati pe brate sau cu o musama pana la etajele superioare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai multe transporturi de material lemnos, fără documente legale, în județ

astăzi, 17:01
12

La data de 9 decembrie 2023, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna V&...

Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

astăzi, 14:24
180

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit sâmbătă, 9 decembrie 2023, carburanții, pe lângă reducerea promoțională de câte 7 bani pe litru pe care o a...

O ”vizită” la oraș l-a costat scump, a rămas cu bani mai puțini în buzunar

astăzi, 12:57
285

La data de 8 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe strada Victoriei, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din com...