Lăsăm la mall bani cât pentru 450 km de autostradă pe an. VEZI cât au cheltuit botoşănenii la mall!

Românii au făcut anul trecut cumpărături în valoare de circa 2,7 mld. euro în cele 59 de malluri care funcţionează la nivel naţional. Bucureştenii asigură peste 44% din vânzările centrelor comerciale din ţară, Uvertura Mall, din Botoşani, se află în coada clasamentului.

Conform Capital.ro, ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri în 2014 este dominată de proprietăţile din Bucureşti. Zona Comercială Băneasa este urmată în clasament de AFI Palace Cotroceni, care a avut anul trecut venituri din chirii de 31,8 mil. euro. Iulius Mall Timişoara, cu 18,9 mil. euro, ocupă locul trei, iar afacerile cumulate ale Unirea Shopping Center din Bucureşti şi Braşov îl plasează pe proprietarul lor, Dan Adamescu, pe poziţia a patra în top.

Doar 21 din cele 59 de malluri din România au înregistrat profit anul trecut.

402 mil. euro au încasat anul trecut proprietarii celor 59 de centre comerciale din ţară, bani care sunt direcţionaţi, cu precădere, către plata datoriilor.

Uvertura Mall Botoşani se află spre coada clasamentului, cu o cifră de afaceri de 1,4 mil.euro în 2014, precum şi cu o pierdere netă de 1,7 mil.euro. 

Foto: Capital.ro


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...