Lapte cu miere la Putere sau chişleag cu porţia în Opoziţie? Numai parlamentar PNL să nu fii!

PUTERE sau OPOZIŢIE? Ptiu, Necuratule, că intrăm în post şi-n grele ispite ne porţi! Numai parlamentar PNL să nu fii! E ca pruncul ăl de visa frumos, sugea la ţâţa lăptoasă a guvernării şi deodată, pleosc, se rupe filmul. Îl trezeşti şi-i spui: gata, te dai jos şi treci în tindă, de azi intrăm în opoziţie! Păi e uşor?! Şi de ce acum, când am tras la jugul guvernării să scoatem ţara din criză, să ridicăm economia, să salvăm România, să ne punem şi noi pe picioare nişte afaceri pe ici-pe colo!

Grele zile, te arde la suflet, nu alta, să te gândeşti să tragi deodată la căruţa opoziţiei! Moţiune de cenzură, treabă, chichiţe legislative, beţe în roate, discurs la tribună, replici învăţate: Jos Ponta, Jos Băsescu, Jos corupţia, Jos corupţii! Şi cine păzeşte afacerile în timpul ăsta, că doar de asta au muncit din greu, pentru binele ţării, că şi economia asta nu creşte de una singură, nu?! 

Şi, ptiu, Necuratule, peste pârleaz te mai aşteaptă şi Elena, care iaca, te-a cam ghicit în ce bălţi te scalzi:  "Păi ce, crezi că este ca la biserică? Te întreabă: te lepezi de Satana? și gata, se întâmplă? Nu poți să sari din brațele lui Victor Ponta să vii în brațele noastre!".
 
În celălalt colţ se încălzeşte Blaga: "Dacă vă doriţi cu adevărat justiţie şi măsuri de dreapta, (...) vă aşteaptă moţiunea de cenzură a PDL împotriva guvernului Ponta. Poftiţi, nu vă sfiiţi"!

Un coşmar!!

Nu pentru toată lumea, desigur! Unii sunt din categoria "la bine şi la rău", Roxana-Florentina ANUŞCA  e deputat, soţie de preşedinte CJ ales şi de vulpoi bătrân, liberal care ocheşte din timp orice mişcare a vânatului, oricât de des ar fi desişul pădurii!

Senatorul Viorel GRIGORAŞ. Are afaceri şi găuri îndelung cârpite în cauciucurile RVG-ului! Dacă nu se va arunca în braţele Elenei Udrea şi nici nu va pofti la masa lui Blaga, va mai suge un rând la ţâţa PSD-ului? Vom vedea! Spun gurile târgului că nota de plată a lui Ţurcanu îi va înăcri în secunda doi laptele dulce al trădării! Cum spuneam, vulpoi bătrân!
 
Dumitru-Verginel GIREADĂ e şi el din categoria "la bine şi la rău". Nevasta e primăreasă şi poate se pregătea şi ea de lapte ales, cu miere şi scorţişoară, vreun scaun de parlamentar ea, vreun mandat de preşedinte CJ el.. Se poartă şi la case mai mari! Va pleca oare la PSD?! Ptiu!, cum să rezişti la atâtea ispite, Doamne! Acum mai puţin de o lună era furtună mare la PNL: "I-am transmis domnului deputat Gireada ca, daca isi doreste atat de mult scaunul acesta, sa se pregateasca pana in 2016". Gurile târgului spun că deputatul şi-ar fi reţinut deja o barcă în portul guvernării. Aşa o fi? "EXCLUS", spune Florin Ţurcanu. "EX-CLUS!". Omul are încredere deplină în Gireadă. O fi o încredere bazată pe nota de plată pe care Ţurcanu o are pregătită şi pentru el?

Deputatul Costel ŞOPTICĂ? "EX-CLUS", strigă din nou şeful! Păi parcă poţi să ştii?  Visul frumos s-a terminat, dar filmul rulează mai departe! Mai contează că ţâţa e roşie, galbenă sau portocalie? Laptele e peste tot alb, iar banii nu au miros!

PSD are nevoie de parlamentari, asta e clar! Vor trăda şi vor fi liberi sau vor rămâne liberali? Până la urmă, cum ziceam, laptele e alb peste tot, dar depinde dacă îl bei cu miere sau accepţi porţia de chişleag a opoziţiei!

Vom trăi şi ne vom minuna!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...