Lansare de carte şi sesiune de autografe Gigi Ghinea la Botosani

Lansare de carte şi sesiune de autografe Gigi Ghinea la Botosani
Alexandria Librării, Uvertura Mall Botoşani şi Asociaţia Money for Help organizează vineri, 16 mai 2014 evenimentul de lansare a celei mai noi apariţii editoriale semnate de doamna psiholog Gigi Ghinea: Respiră, iubeşte şi taci! Manifestarea va avea loc în Uvertura Mall Botoşani  începând cu ora 17.00. Cartea va fi prezentată de doamna Petronela Lorena Chiribuţă, actor, jurnalist, realizator tv.
 
Continuând procesul de vindecare spirituală, autoarea oferă cititorilor săi, şi în această a treia carte (Respiră, iubeşte şi taci ), aşa cum s-a întâmplat cu celelalte (Cum m-am vindecat de nefericire şi Iubirea care vindecă), printr-un exerciţiu de onestitate, simplitate şi iubire de semeni, o nouă metodă de lucru: tăcerea. Doar tăcând omul se poate asculta pe sine pentru a se cunoaşte ca esenţă pură, divină.
Contemplarea tăcută a existenţei noastre vremelnice presupune, de această dată, o călătorie spre centrul fiinţei, în punctul în care doar omul poate fi în contact direct cu divinitatea, cu eternitatea, cu cosmosul.

Practicând tăcerea câteva ore zilnic autoarea oferă cititorilor săi câteva note din jurnalul personal din care aceştia pot desprinde adevărate tehnici de purificare a minţii. Are loc astfel eliberarea minţii de fricile ei imaginare, pe care aceasta le-a preluat prin imitaţie. Toate aceste frici imaginare au la bază credinţe false, convingeri rigide, tipare mentale automate. Vă aşteptăm să respirăm iubirea împreună!

Despre Gigi Ghinea:

A terminat Facultatea de Psihologie după 1990.

Şi-a luat licenţa cu tema "Despre moarte"!

A intrat apoi în formare psihanalitică freudiană cu cei mai renumiţi psihanalişti din România.

În acelaşi timp s-a înscris la masterul de psihoterapie analitică jungiană (C.G. Jung), primul master de specialitate apărut la noi şi a continuat formarea în această orientare care depaşea limitele biologizante ale lui Freud, încercând să se înţeleagă şi să se desăvârşească spiritual. Disertaţia de la terminarea acestui master s-a numit (deloc întâmplător) "Suferinţa care maturizează".

Pasiunea şi credinţa în profesie au ajutat-o să pătrundă în mass-media – a scris la ziare şi reviste, a apărut în multe emisiuni la mai toate televiziunile de la noi, la radio, a ţinut prelegeri, seminarii cu elevi de liceu şi multe alte activităţi profesionale, fapt care i-a fost de mare ajutor, pentru că, doar practicând în toate formele şi domeniile posibile într-o viaţă, înveţi meseria de psiholog.

Deşi  deţine două atestate profesionale eliberate de Colegiul psihologilor din România, a ales să inchidă cabinetul de psihologie (2012) şi să se dedice în exclusivitate scrisului.

A scris trei cărţi "Cum m-am vindecat de nefericire" (2011), "Iubirea care vindecă" (2012), "Respiră, iubeşte şi taci" (2014).

COMUNICAT DE PRESA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În prag de Bac, universitățile asigură pregătire gratuită pentru elevi. Cursurile se țin online, hibrid sau fizic!

astăzi, 20:27
20

Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire pentru examenele de Matematică și Fizică, adaptate la nivelul cerințelor din Bacalaureat, dar și cursuri de pregătire pentr...

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore!

astăzi, 19:56
23

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale în cadrul planului Blocada, acționând în sistem integrat împreună cu jandarmii și au...

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

astăzi, 19:03
86

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...