Lansare cursuri gratuite "Viziune antreprenoriala si comert in UE" în cadrul proiectului strategic Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A



Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani în calitate de Beneficiar al proiectului strategic Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A, finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, lanseaza cursul gratuit Viziune antreprenoriala si comert in UE  în data de 05 septembrie 2011 în judeţul Botosani.

Cursul se va organiza la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani cu adresa în Str. Dragoş Vodă, nr. 13, judetul Botoşani.

Cursul este autorizat CNFPA iar absolvenţii vor primi un certificat de calificare emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. 

Activităţile proiectului vizează dezvoltarea abilităţii managerilor şi angajaţilor din IMM –uri şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere pe baza unui program de educaţie antreprenorială şi managerială.

Pentru înscrierea la cursuri se va completa un formular de înscriere pe care îl puteţi solicita la următoarele date de contact: email: secretariat@cciabt.ro, telefon: 0231/513630, fax: 0231/517532.
Mai multe informatii despre program/proiect se pot obtine consultând următoarele pagini web: www.fseromania.rowww.fsenordest.ro.

DORIN ROMEO FLOAREŞ
Manager de Proiect / Preşedinte

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
80

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
106

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
170

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...