Lansare cursuri gratuite "Manager proiect" în cadrul proiectului strategic Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A



Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani în calitate de Beneficiar al proiectului strategic Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A, finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, lanseaza cursul gratuit Managementul organizației prin proiecte și excelență în afaceri – manager proiect  în data de 10 octombrie 2011 în judeţul Botosani.

Cursul se va organiza la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani cu adresa în Str. Dragoş Vodă, nr. 13, judetul Botoşani.

Cursul este autorizat CNFPA iar absolvenţii vor primi un certificat de calificare emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Activităţile proiectului vizează dezvoltarea abilităţii managerilor şi angajaţilor din IMM –uri şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere pe baza unui program de educaţie antreprenorială şi managerială.

P
entru înscrierea la cursuri se va completa un formular de înscriere pe care îl puteţi solicita la următoarele date de contact: email:
secretariat@cciabt.ro , Telefon: 0231/513630, Fax: 0231/517532.

Mai multe informatii despre program/proiect se pot obtine consultând următoarele pagini web:
www.fseromania.rowww.fsenordest.ro .

DORIN ROMEO FLOAREŞ
Manager de Proiect / Preşedinte


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
7

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
495

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
658

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...