Land Rover Freelander cu documente falsificate descoperit la Darabani

Land Rover Freelander cu documente falsificate descoperit la Darabani
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul ce avea asigurarea tip carte verde şi inspecţia tehnică periodică falsificate.

În data de 06 septembrie a.c., în jurul orelor 22.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Darabani a oprit în localitatea Darabani un autoturism marca Land Rover Freelander, înmatriculat în Irlanda, condus de cetăţeanul român Costică A., de 44 de ani.

La controlul documentelor, bărbatul a prezentat pentru autoturism o asigurare auto irlandeză, precum şi un document care atestă inspecţia tehnică periodică.

Existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale certificatului de inspecţie tehnică periodică şi a asigurării auto s-a trecut la efectuarea unor verificări suplimentare şi s-a constatat că aceste documente nu există în bazele de date ale autorităţilor irlandeze.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean necunoscut din judeţul Arad, moment în care a primit şi documentele maşinii, fără să ştie dacă sunt sau nu autentice.

Pe numele lui Costică A. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
25

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
20

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
525

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...