Labirintul ANTICORUPTIEI, pe Pietonalul Unirii din Botosani! FOTO

Labirintul ANTICORUPTIEI, pe Pietonalul Unirii din Botosani! FOTO
Asociatia Pro Democratia deruleaza miercuri pe Pietonalul Unirii din municipiul Botosani o campanie de informarea a cetatenilor cu privire la lupta impotriva coruptiei.

In acest scop, organizatorii au amplasat un labirint cu informatii despre combaterea coruptiei, iar inainte de a intra in acel labirint, botosanenii primesc un chestionar cu intrebari.

In timp ce avanseaza prin labirint, acestia gasesc si raspunsurile la intrebari, iar la final, in functie de cat de corect au raspuns, cetatenii primesc tricouri sau pixuri, dar si raspunsurile corecte, in cazul in care au raspuns gresit.

"Noi, ca asociație, îi avem parteneri pe cei de la Directia Generala Anticoruptie și pentru toate întrebările care le adresează cetățenii care poate chiar au o problemă și nu știu cui să se adreseze, o pot face chiar aici.", a precizat Iuliana Ionescu, manager de proiect.

De asemenea, organizatorii au pragatit si patru vase care sunt denumite Educatie, Politie, Justitie si Sanatate, iar cetatenii, dupa ce ies din labirint, au posibilitatea de a turna un paharel cu apa, acolo unde cred ei ca este coruptia mai ridicata.

Labirintul va fi amplasat pe Pietonalul Unirii pana la ora 16:00, urmand ca in zilele urmatoare sa fie amplasat si in alte orase din tara.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
9

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
16

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
214

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...