La un pas de moarte, pentru ca s-a certat cu fata pe care o iubeste!

La un pas de moarte, pentru ca s-a certat cu fata pe care o iubeste!
Deceptiile in dragoste ale unui tanar botosanean de doar 18 ani l-au dus la un pat de moarte, dupa ce fata de 19 ani de care el se indragostise l-a anuntat ca se vor desparti!

Sambata, Spitalul de Pediatrie Botosani a comunicat faptul ca i s-au acordat ingrijiri medicale lui S. Ionut, de 18 ani, din satul Cervicesti, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, avand diagnosticul tentativa de suicid (automutilare si consum de medicamente), fiind transferat la Spitalul de Psihiatrie Botosani.

"Din verificarile efectuate a rezultat ca in cursul zilei de 22 mai S. Ionut s-a intalnit cu prietena sa, R. Mihaela, de 19 ani, din satul Catamarasti-Deal, comuna Mihai Eminescu, cu care s-a certat", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din declaratia lui R. Mihaela a rezultat faptul ca, din cauza ca S. Ionut este foarte gelos, a anuntat-o ca, daca ea il paraseste, el va lua pastile si se va sinucide, lucru care s-a si intamplat.

Dupa cearta avuta cu prietena sa, a ingerat 6 pastile sintrom si imediat i s-a facut rau, fapt pentru care bunica sa a solicitat ambulanta, care l-a transportat la spital.

La Spitalul de Psihiatrie Botosani i s-au acordat ingrijiri medicale de specialitate, starea de sanatate fiind buna si in afara oricarui pericol, acesta, impreuna cu bunica sa, solicitand externarea in jurul orelor 17.00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
30

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
70

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
48

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....