La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

Un bărbat a ajuns la spital după ce a spus că a băut un litru jumatate de suc amestecat cu clor. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Dorohoi, unde tânărul de 30 de ani, a avut un conflict cu iubita.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a ameninţat-o pe tânără că îşi va pune capăt zilelor după ce va bea o sticlă de clor.

La scurt timp după, chiar acesta a fost cel care a sunat la 112, anunţând că şi-a dus planul la bun sfârşit.

O ambulanţă l-a luat de la locul indicat de el în apel, tânărul fiind iniţial transportat la Dorohoi, după care a fost transferat la Botoşani.

Bărbatul le-a spus cadrelor medicale că a băut jumătate de sticlă cu clor, însă cu o sticlă de un litru jumătate de suc.

Chiar şi aşa, potrivit analizelor efectuate, medicii nu au putut stabili dacă acesta a băut sau nu clor, pentru că nu prezenta arusri chimice la nivelul esofagului.

Ulterior, tânărul a fost direcţionat către secţia de Psihiatrie, pentru a fi evaluate de specialişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
195

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
130

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
205

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...