La oficiile poștale se va putea intra fără certificat verde

La oficiile poștale se va putea intra fără certificat verde

Toţi clienţii Poştei Române vor avea acces în unităţile poştale din întreaga ţară fără a fi nevoiţi să prezinte Certificatul verde, informează compania.

„Compania Naţională Poşta Română asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2.

Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a prezenta certificatul verde.

Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum.

Aşadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea Certificatului verde, prin care să faceţi dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (…)”, precizează CNPR într-un comunicat.

Compania recomandă însă, totodată, purtarea în mod corect a măştii de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul, dezinfectarea mâinilor, atât la intrare, cât şi la ieşire, folosind dezinfectantul pus la dispoziţie în incinta subunităţii poştale, respectarea regulii de prezenţă a unei singure persoane în incinta oficiului, precum şi respectarea distanţării sociale, de cel puţin 2 metri între persoane, atunci când se aşteaptă la intrare.

 

Spune-ne opinia ta