La numai 12 ani, o fetita l-a batut pe ciobanul care voia sa o violeze

La numai 12 ani, o fetita l-a batut pe ciobanul care voia sa o violeze
O fata de 12 ani a scapat din mainile unui cioban care voia sa o violeze. Fata practica qwan ki do, o forma de arte martiale, si i-a aplicat agresorului doua lovituri.

Andreea, din comuna constanteana Valu Lui Traian, se afla pe campul unde ducea la pascut caprele gospodariei in momentul in care a fost atacata de un cioban de 30 de ani. Chiar daca s-a speriat foarte tare cand a fost culcata la pamant, fetita si-a gasit puterea si l-a lovit pe agresor exact asa cum invatatse la antrenamentele de qwan ki do, arta martiala la care detine cel mai inalt grad la categoria ei de varsta, potrivit Neptun TV.

"A venit din spate si m-a trantit cu fata la pamant. M-am speriat, nu stiam cine este. Am reusit sa ma intorc, iar el mi-a pus manile in gat. Mi-am dat seama ca este puternic, am incercat sa aplic prima lovitura, sa-l blochez. Apoi m-am uitat in jos si mi-am dat seama ca pot sa lovesc si am lovit. Cand ma ridicam sa fug, m-a lovit si el cu piciorul. Nu stiu cum am avut atata curaj, pur si simplu, mi-am adus aminte ce am invatat", a povestit Andreea.

 Qwan ki do este o arta martiala chino-vietnameza, iar fata o practica de patru ani. Invata aceste tehnici de placere si nu s-a gandit vreodata ca ii vor folosi in afara salii de antrenament.

 Antrenorul Andreei a spus ca fata participa la numeroase competitii nationale, la care ajunge pana in finala, avand centura violet in qwan ki do, cel mai inalt nivel la categoria juniori.

 Ciobanul a fost gasit de politistii constanteni, fiind cercetat pentru agresiune. Acesta nu recunoaste insa ca ar fi atatact-o pe copila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
268

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
47

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
268

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...