La ceas aniversar: Vezi care este cea mai mare dezamăgire a primarului Portariuc!

La ceas aniversar: Vezi care este cea mai mare dezamăgire a primarului Portariuc!
Cu prilejul aniversării zilei de naștere, primarul Ovidiu Portariuc a trecut în revistă câteva dintre realizările, dar şi dezamăgirile pe care le-a avut în ultimul an, făcând referire îndeosebi la cele care ţin de activitatea profesională.

Cea mai mare dezamăgire a edilului-şef al municipiului este relaţia cu liberalii.

"Cea mai mare dezamăgire este relaţia cu partenerii de alianţă, care cred că ar fi putut fi mult mai bună. Nu vreau să spun mai mult, dar aceasta este una din marile dezamăgiri. Este vorba de modul cum a decurs colaborarea în Consiliul Local cu PNL,  dar am toată convingerea că lucrurile acestea se vor schimba, în urma ultimelor discuţii", a declarat Portariuc.

La capitolul realizări, primarul a bifat transferul terenurilor de la Armată către municipalitate, rezolvarea problemei privind extinderea Cimitirului Eternitatea, proiectul de reabilitare termică a imobilelor, începerea proiectului Cornişa.

"Mă simt mult mai stăpân pe situaţie faţă de acum un an de zile, când eram la doar câteva zile de preluarea mandatului. Îmi place foarte mult ceea ce fac, am descoperit pe parcursul anului că această poziţie îţi dă posibilitatea să acţionezi în foarte multe domenii, nu ai timp să te plictiseşti, eşti mereu pus într-o altă situaţie. Foarte multe provocări, îţi solicită foarte mult răbdarea, concentrarea, dar toate astea în timp se formează şi îmi dau seama după un an de zile că este o activitate care îmi face mare plăcere. Dacă în urmă cu ceva timp declaram că m-ar interesa o activitate la nivel central, acum spun, după un an de zile, că administraţia îmi aduce satisfacţii foarte mari şi vreau să continui cât mai mult şi să îmi perfecţionez activitatea. Pe plan administrativ îmi doresc să finalizez o parte din proiectele preluate şi să devină vizibile proiectele pregătite de noi, să fiu mai aproape de cetăţeni", a afirmat primarul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
9

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
345

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
375

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...