La adapostul legilor romanesti, statul ne vinde apa de ploaie!

La adapostul legilor romanesti, statul ne vinde apa de ploaie!
Facturarea apei de ploaie, ca si cum am plati oxigenul!

Este parerea lui Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, acesta anuntandu-si intentia de a face demersuri pentru eliminarea tarifarii apei meteorice.

Sunt revoltat ca, in Romania, am ajuns sa vindem populatiei apa de ploaie! La un moment dat vom incepe sa facturam cetatenilor si aerul. Infiintam si o companie de distributie a aerului si, de ce nu, si o autoritate nationala, la nivelul Bucurestiului, la nivelul Guvernului, pentru distributia aerului, a oxigenului de care cetatenii au nevoie, a declarat Mihai Tabuleac.

Surpriza a venit, insa, in momentul in care reprezentantii Apa Grup Botosani i-au dovedit presedintelui CJ ca, in concordanta cu normele metodologice ale autoritatii nationale care actioneaza in domeniu, facturarea apei meteorice este legala.

Singura solutie este modificarea acestor norme!

Vom face o solicitare autoritatii nationale in domeniu, sa-si corecteze normele metodologice si sa scoata de acolo obligatia operatorilor de a factura catre populatie apa meteorica, a spus Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...