La 83 de ani, miliardarul George Soros se căsătoreşte pentru a treia oară

La 83 de ani, miliardarul George Soros se căsătoreşte pentru a treia oară
Miliardarul George Soros se căsătoreşte sâmbătă pentru a treia oară, cu Tamiko Bolton, consultant în educaţie şi sănătate.

Omul de afaceri în vârstă de 83 de ani şi logodnica sa, mai tânără cu 40 de ani, îşi vor rosti jurămintele în cadrul unei ceremonii desfăşurate la reşedinţa acestuia din New York.

Festivitatea a început însă încă de vineri seara, cu cină, urmată de o recepţie la Muzeul de Artă, unde în curând va avea loc vernisajul expoziţiei "Magritte: The Mystery of the Ordinary, 1926-1938", relatează Reuters.

La petrecerea de nuntă sunt aşteptaţi să participe aproximativ 500 de invitaţi, printre care Jim Yong Kim - preşedintele Băncii Mondiale, Hendrik Toomas Ilves – preşedintele Estoniei, Ellen Johnson Sirleaf - preşedintele Liberiei şi Edi Rama –premierul Albaniei.

Soros şi viitoarea sa soţie, mai tânără cu 40 de ani, s-au cunoscut în 2008, iar în 2012 şi-au anunţat logodna. Niciunul dintre cei doi nu se află la primul mariaj.

Tamiko Bolton a mai fost căsătorită o dată, pe când Soros va deveni soţ pentru a treia oară. De altfel, miliardarul are cinci copii din căsniciile precedente.

Pe de altă parte, despărţirea de ultima sa iubită, actriţa Adriana Ferreyr, a provocat un imens scandal, după ce aceasta l-a acuzat de vătămare corporală şi a solicitat despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
64

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
88

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...