La 14 ani, arestat preventiv pentru furt calificat!

La 14 ani, arestat preventiv pentru furt calificat!
A ajuns dupa gratii după ce a furat în mod repetat din mai multe autoturime, băiatul fiind şi cel care, în noiembrie 2010, a pătruns prin efracţie într-un autobuz marca Mercedes aflat în garajul RVG.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţişti, autorul infracţiunii reclamate în ziua de 19.01.2011 de către partea vătămată P. Dorin Lucian, din municipiul Botoşani, a fost identificat în persoana lui G. V., de 14 ani, din municipiul Botoşani.

Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, măsură ce a fost confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Pe rolul Poliţiei Municipiului Botoşani, se mai aflau în lucru alte două dosare penale în care,  faţă de învinuitul G.V. s-a dispus şi confirmat măsura începerii urmării penale sub aspectul comiterii unei infracţiuni de furt calificat  şi a unei infracţiuni de  tentativă la furt calificat.

În seara de 09.10.2010, în jurul orei 18,30, a pătruns într-un autoturism Peugeot care aparţine lui M. Dumitru si din interior a sustras un telefon mobil marca Nokia E 51 în valoare de 400 lei RON, iar în noaptea de 28/29.11.2010 a pătruns prin efracţie într-un autobuz marca Mercedes aflat în garajul RVG de pe str. Sarmisegetuza din municipiul Botoşani cu scopul de a sustrage bunuri.

Cele trei dosare penale au fost conexate, iar învinuitul a fost prezentat în data de 20.01.2011, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale  a arestării preventive pentru o perioadă de 15 de zile.

Judecătoria Botoşani a admis propunerea făcută de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi a emis pe numele inculpatului G.V. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
196

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
266

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
616

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...