Jurnalistul Adrian Ursu a suferit un infarct- surse
Stiri Botosani Monday, 27 September 2010 ActualitateÎn urma investigațiilor medicale s-a decis ca jurnalistului să i se impanteze două stenturi. Adrian Ursu are 41 de ani. Acum starea lui este bună, dar medicii i-au recomandat o perioadă de repaos, informează surse, citate de Realitatea.net.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Explozie devastatoare la granița cu România: Trei morți, mai mulți răniți pe Canalul Bâstroe. Ucraina închide temporar ruta maritimă!
O explozie puternică s-a produs miercuri seară, 23 iulie 2025, pe o navă ucraineană aflată în zona Canalului Bâstroe, extrem de aproape de granița cu România, în Delta Du...
O nouă atenționare meteo! Cod Galben pentru o parte din județul Botoșani!
Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o atenționare nowcasting Cod Galben pentru o parte din județul Botoșani, astăzi, între orele 19:35 - 21:00. Localitățile vizate: municipi...
Producții mai bune în județul Botoșani, decât anul anterior, la toate culturile de toamnă!
Conform directorului Direcției pentru Agricultură, Cristian Delibaș, campania de recoltare a grâului, orzului sau rapiței este în derulare. 'Suntem în plină campanie de r...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.12 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici