Judetul Botosani, sub Cod Galben de vant pana la ora 17.00!

Judetul Botosani, sub Cod Galben de vant pana la ora 17.00!
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de vant puternic si precipitatii valabila in toata tara.

In intervalul 29 martie, ora 23.00 – 31 martie, ora 23.00 temporar va ploua in toate regiunile. La altitudini de peste 1.500 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Mai ales in noaptea de vineri spre sambata si din nou in cursul zilei de duminica, in Banat, Crisana, Maramures, nord-vestul Transilvaniei si in zona Muntilor Apuseni cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si izolat 25 l/mp, potrivit rtv.net.

Vantul va sufla in general moderat, iar in vestul tarii si la munte va avea intensificari temporare cu viteze de peste 50 km/h, rafalele depasind in zona montana inalta 70 km/h.

COD GALBEN la Botosani

Vineri, pana la ora 17.00, in judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi se vor semnala intensificări de vânt, cu viteze ce vor atinge şi depăşi la rafală, 60...65 km/h.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
266

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
289

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1171

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...