Judecătorii s-au pronunţat cu privire la licitaţia pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!

Judecătorii s-au pronunţat cu privire la licitaţia pentru administrarea depozitului de la Stăuceni!
Judecătorii Curţii de Apel Suceava au judecat, luni, recursul formulat de una dintre firmele care a participat la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean în vederea administrării depozitului de deşeuri de la Stuceni.

Societatea Girexim din Piteşti a fost declarată iniţial câştigătoare, dar descalificată de Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, motiv pentrucare a făcut contestaţie la Curtea de Apel Suceava.

Acţiunea a fost însă respinsă de magistraţi.

“Respinge plângerea formulată de S.C. Girexim Universal SA ca neîntemeiată. Respinge cererea de suspendare ca rămasă fără obiect. Respinge excepţia de inadmisibilitate ca neîntemeiată. Admite excepţia lipsei de interes. Respinge ca lipsită de interes plângerea formulată de asocierea S.C. Rosal SRL şi S.C. Diasil Service SRL. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică", se arată pe portalul Curţii de Apel Suceava.

Contractul pentru administrarea depozitului a fost câştigat de asocierea de firme Diasil Service Suceava și Rosal SRL Roman, care a venit cu o ofertă financiară de 35 de milioane de lei. 

Odată încheiată această acţiunea în instanţă, Consiliul Judeţean va putea semna contractul cu câştigătorul, iar depozitul va deveni funcţional.

"Intrăm în linie dreaptă cu semnarea contractului", a precizat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean. 

În derulare este şi licitaţia pentru transportul deşeurilor din judeţ, la depozitul de la Stăuceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
111

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
138

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
215

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...