Joc și voie bună la Zilele Orașului. Laura Lavric impresionată de cum arată Botoșaniul-FOTO

Joc și voie bună la Zilele Orașului. Laura Lavric impresionată de cum arată Botoșaniul-FOTO
  Distracție maximă și în ultima seară de manifestări prilejuite de Zilele Orașului. Seara a debutat cu spectacole de dans și muzică populară, care au fost pe placul miilor de botoșăneni prezenți pe Pietonalul Uniri și pe Bulevardul Mihai Eminescu.

 Începând cu ora 17.00 pe scenă au evoluat ansamblul Doina Costeștilor, interpreții de muzică populară Anda Scutelnicu, Iustina Irimia, formația Alin Gaidur, pe scenă urcând și copiii de la Palatul Copiilor.

În jurul orei 20.00, pe scenă a urcat interpreta de muzică populară Brândușa Covalciuc Ciobanu, care a încântat publicul cu melodiile sale, mai ritmate sau de dor. Una dintre melodiile apreciate de public a făcut referire la părinți, ochii multora umplându-se de lacrimi.  După recitalul susținut de Brândușa Covalciuc Ciobanu, pe scenă a urcat îndrăgita cântăreață Laura Lavric.

Ea a fost primită cu aplauze de public, pe melodiile acesteia o parte dintre botoșăneni dansând de zor. Laura Lavric a spus că se bucură foarte mult că revine la Botoșani, unde sunt oameni extraordinari, iar orașul arată foarte bine la capitolul curățenie.

“Nu am văzut mizerie, sticle, hârtie aruncate pe jos ce înseamnă că botoșănenii știu să păstreze curățenia și am văzut un oraș extraordinar de frumos. Nu am mai fost aici de 24 de ani și m-ați impresionat cu curățenia orașului și cu ce s-a făcut aici în acești ani", a spus Laura Lavric.

În această seară vor mai concerta băieții de la Bere Gratis și Radu Ile, iar manifestările se vor închiea cu un foc de artificii.  GALERIE FOTO:

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
225

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
108

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
46

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...