Joaca schimbarii vicepresedintilor CJ - Declaratii contradictorii in randul liberalilor!

Joaca schimbarii vicepresedintilor CJ - Declaratii contradictorii in randul liberalilor!

 CATALINA LUPASCU, consilier judetean  

Dupa ce consilierii judeteni au votat in unanimitate scoaterea de pe ordinea de zi a celor doua proiecte de revocare a celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, declaratiile liberalilor sunt contradictorii fata de ceea ce a prezentat presedintele CJ in sedinta ordinara de astazi.

"In primul rand, din grupul nostru de consilieri judeteni lipseau doi colegi, de asemenea si din grupul celor de la PSD lipseau, si am considerat ca este bine sa amanam acest proiect de pe ordinea de zi, cu mentiunea ca el va fi mentinut la urmatoarea sedinta de CJ, pentru ca atat consilierii PNL, cat si PSD, au semnat pentru aceasta initiativa si sper sa o ducem la finalizare in sedinta viitoare. Chiar daca se vor relua toate procedurile pentru depunerea acestui proiect, nu este nicio problema. Noi nu ne jucam de-a baba oarba aici, colegii de la PD-L au initiat si ei un proiect de hotarare, este o joaca, nu este o chestiune serioasa", a declarat Liviu Andronic, consilier judetean PNL.

 

Un alt liberal, o alta parere!

Catalina Lupascu, cea care aspira la scaunul de vicepresedinte CJ al lui Cristian Achitei, a declarat astazi ca totul este un joc politic si ca s-a luat aceasta decizie, de retragere a celor doua proiecte, pentru a trece alegerile prezidentiale.

"Nu uitati ca politica este un joc social care se joaca la scena deschisa, un joc social cu oameni politici puternici, care iau decizii politice corecte in situatii de criza si cu oameni slabi, si pentru acest lucru v-as ruga sa priviti presa din ultimele zile. Nu acesta a fost motivul nostru de retragerea de pe ordinea de zi a celor doua proiecte, este bine sa asteptam pana dupa alegerile prezidentiale cand oricum se va configura o noua majoritate pe scena politica", a precizat Catalina Lupascu, consilier judetean PNL.

 

In ciuda afirmatiilor celor doi liberali, presedintele CJ a precizat ca, in urma discutiilor purtate cu sefii de partid, dar si consilieri judeteni, s-a inteles faptul ca nu este momentul schimbarii vicepresedintilor CJ, in conditiile in care judetul Botosani are nevoie de o anumita atmosfera de lucru.

"Am avut foarte multe discutii cu consilierii judeteni si cu liderii de partid, am invocat faptul ca nu este corect sa schimbam ceva ce functioneaza bine, am invocat faptul ca judetul Botosani are nevoie de o anumita atmosfera de lucru, pentru ca avem un portofoliu foarte important de proiecte, foarte multe decalaje de recuperat, ori nu o sa reusim daca o sa acceptam sa ramanem intr-o hartuiala politica permanenta. A fost multumitor pentru mine sa constat ca toate aceste demersuri au avut efect. Iata ca pana la urma, in unanimitate, CJ a concluzionat ca teme privitoare la revocarea vicepresedintilor nu sunt benefice, nu sunt oportune", a spus Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...