Jigniri în Consiliul Local! “Este agresiv şi mitocan”

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local de vineri a fost una cu scântei. Decizia primarului Ovidiu Portariuc de a retrage mai multe proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a încins spiritele în rândul consilierilor locali, astfel că o parte dintre proiectele care au rămas spre a fi dezbătute şi aprobate nu au trecut.

Unul dintre acestea a fost cel privitor la extinderea reţelei de apă. După ce proiectul a picat, edilul-şef al municipiului a făcut un apel la aleşii municipali să reanalizeze, în caz contrar trebuind să meargă în faţa cetăţenilor să explice de ce au procedat în acest mod.

“Nu am acţionat politic şi nici nu am greşit, dar atâta timp cât sunt tratat fără lipsă de respect, şi vă rog, pe domnul Cosmin Andrei să îl ţineţi în lesă, domnule primar, este agresiv şi mitocan cu noi. Suntem chemaţi, sunt şapte puncte pe ordinea de zi şi le retrageţi când aveţi dvs. chef, cum bate vântul, că alea sunt prioritare, că alea nu sunt. Ne ţineţi nişte lecţii demagogice şi care sfidează bunul simţ", a spus consilierul Eugen Ţurcanu.

Reacţia celui către care s-au îndreptat jignirile lui Ţurcanu nu a întârziat să apară, acesta cerându-i preşedintelui de şedinţă, Radu Lebădă, să ia atitudine.

“Domnule preşedinte, conduceţi şedinţa asta sau nu?  Avem o ordine de zi, avem nişte puncte în care se tratează anumite subiecte, se aduc nişte jigniri, nu luaţi nicio măsură. Domnul Ţurcanu mă face mitocan aici. Dacă sunteţi preşedinte conduceţi şedinţa asta, vă rog frumos!", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

La finalul şedinţei de Consiliu Local, viceprimarul Cosmin Andrei s-a arătat dezamăgit de faptul că preşedintele de şedinţă nu a reacţionat nici măcar cu un avertisment şi a spus că, dacă pe viitor vor continua atacurile la adresa sa, îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă pe Eugen Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta