Jandarmii botoșăneni, alături de cetățeni la activitățile dedicate Micii Uniri

Jandarmii botoșăneni, alături de cetățeni la activitățile dedicate Micii Uniri

Manifestările aniversare prilejuite de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu efective de poliție și pompieri.

Jandarmii vor asigura ordinea publică la ceremonialul religios și militar ce va avea loc la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, între orele 12:00 – 13:00.

Având în vedere că circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, între intersecția cu străzile Octav Onicescu și Marchian, jandarmii recomandă conducătorilor auto să aleagă alt traseu de deplasare în intervalul orar 11:15 – 13:00.

În aceeași zi, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și la activitățile omagiale dedicate sărbătoririi acestei zile în orașele Darabani și Săveni.

În afara acestor misiuni, jandarmii vor acționa în data de 21 ianuarie în sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile din Bacău, pentru desfășurarea meciului de fotbal din Super Liga I, de pe Stadionul municipal din Botoșani, în spiritul fair-play-ului sportiv, precum și a turneului „Cupa de iarnă" organizat de Asociația Județeană de Fotbal Botoșani.

Nu în ultimul rând, jandarmii vor executa zilnic misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni și vor interveni în sprijinul cetățenilor care apelează numărul unic de urgență 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
309

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
711

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
650

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...