Jandarmii, alături de participanți la slujba de Bobotează

Jandarmii, alături de participanți la slujba de Bobotează

Jandarmii botoșăneni vor fi la datorie cu prilejul sărbătoririi Botezului Domnului și vor avea în atenție ca manifestările religioase să se desfășoare cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

Jandarmii aflați în executarea misiunilor de ordine publică, atât în sistem integrat, cât și independent, vor acorda atenția cuvenită  păstrării de către participanți a distanțării fizice, precum și portului corect al măștii de protecție, eventualele cazuri de încălcare a măsurilor stabilite de autoritățile competente urmând a fi remediate, în principal, prin discuții cu persoanele implicate și explicarea necesității respectării acestora din punct de vedere al protejării sănătății. 

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor acționa pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și siguranța publică  în zona lăcașurilor de cult pe timpul desfășurării slujbelor bisericești și sfințirii apei. 

Facem apel la participanți să manifeste calm și înțelegere, să evite aglomeraţia, să păstreze distanțarea fizică şi să poarte masca de protecție.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
79

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
86

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...