Jandarmeria în doliu, un comandant s-a stins la doar 37 de ani. ”Un om cum rar întâlnești!”

S-a stins la doar o zi după ce a împlinit 37 de ani. A lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și multe amintiri pentru cei care l-au cunoscut și l-au iubit.

Familia a transmis un mesaj trist la plecarea celui care a fost Maior Cojocariu Constantin Ciprian, Comandant al Detașamentului II din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași: ”Un om dedicat, un soț iubitor și un tată devotat, care ne-a părăsit mult prea devreme, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate care nu-l va uita niciodată. Constantin Ciprian s-a născut pe 12 septembrie 1987 și a fost un exemplu de onoare și curaj”.

Despre Ciprian, prietenii spun că a fost ”un om extraordinar, un prieten pe care nu-l voi uita niciodată”.

”Pierderea ta lasă un gol imens în sufletul nostru și în comunitatea pe care ai servit-o cu atâta onoare și curaj. Ciprian a fost mai mult decât un coleg, un prieten sau un tată – a fost un om cum rar întâlnești, mereu gata să ajute, mereu cu un cuvânt bun, un exemplu de devotament și sacrificiu. Te-ai dus mult prea devreme, lăsând în urmă o durere pe care cuvintele nu o pot exprima”, au scris colegii lui Ciprian Constantin Cojocariu.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 15 septembrie, începând cu ora 14:00, la Parohia Creștin Ortodoxă “Intrarea Domnului în Ierusalim” din Iași.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

astăzi, 20:20

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...