Jandarm din Botosani, mort la serviciu!

Jandarm din Botosani, mort la serviciu!

Cpt. Ionel Morosanu

Sarbatori indoliate pentru familia unui ofiter de la Jandarmi! Cpt. Ionel Morosanu a murit vineri dimineata, facandu-i-se rau in timp ce se afla la serviciu. Barbatul de 33 de ani era absolvent al Academiei de Politie - arma jandarmi, era casatorit si tata a doi copii. Ofiterul lucra la Serviciul Resurse Umane.

În data de 30 decembrie 2011, ora 09.27, capitanului Moroşanu Ionel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, aflat în birou, i s-a făcut rău.

Jandarmul era singur in birou in momentul in care i s-a facut rau, iar colegii din celelalte birouri au auzit cand acesta a cazut si i-au sarit repede in ajutor.

A fost anunţat prin 112 Serviciul de Ambulanţă Botoşani, iar la ora 09.35 la sediul I.J.J. Botoşani s-a prezentat un echipaj medical, care a preluat şi transportat ofiţerul la Spitalul de Urgenţă Mavromati Botoşani.

Cu toate eforturile medicilor, în jurul orei 10.19 a fost constatat decesul cpt. Moroşanu Ionel, în urma unui stop cardio-respirator.

"Menţionăm faptul că ofiţerul era în evidenţele medicale cu diagnosticul de "cardiomiopatie dilatativă" şi urma tratament de specialitate. Cpt. Moroşanu Ionel avea vârsta de 33 de ani, era căsătorit şi lucra ca ofiţer specialist în cadrul inspectoratului. Ofiţerul era absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza – arma jandarmi, promoţia 2000", se arata in comunicatul transmis de IJJ Botosani.

"A fost un bun coleg, un sfatuitor pentru colegii mai tineri, exemplar in indeplinirea sarcinilor de serviciu, muncitor, credincios, crestin adevarat si un bun militar. Dumnezeu sa il ierte", a spus lt.col. Constantin Morosanu, seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani.

Capitanul Ionel Morosanu va fi depus la Biserica "Sf.Ilie".


Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
49

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
55

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
36

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...