Iubitul fetei care a murit în accidentul de la Baisa nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat

    Şoferul autoturismului Opel, care a provocat accidentul de pe drumul naţional Botoşani-Suceava şi în urma căruia iubita sa de 24 de ani a decedat nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat.

 Rămas captiv între fiarele contorsionate, tânărul de 27 de ani, scos de pompierii de la descarcerare, şi-a pierdut pentru o scurtă perioadă de timp cunoştinţa iar când s-a trezit a văzut-o pe prietena sa plină de sânge.

 El a suferit multiple traumatisme.

“Bărbatul prezenta un tramatism cranio-facial, cu pierdere de cunoştinţă, un traumatism toraco-abdominal, cu trauamtism de membre inferioare şi fractură închisă de membru inferior drept. A fost stabilizat şi adus la UPU pentru mai multe investigaţii", a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulnaţă Botoşani.

În cealaltă maşină implicată în accident era doi soţi, Gheorghe B., de 54 de ani şi Mina B., de 53 de ani, din Suceava, şi care se îndreptau către Botoşani.

Aceştia au suferit câteva contuzii, care însă nu le pun viaţa în pericol.

Vă reamintim că miercuri dimineaţă cei doi tineri de 24 şi 27 de ani se îndrepatu către Târgu Mureş, după ce au fost în vizită la nişte prieteni din Botoşani, iar după Baisa, şoferul, nestiind cat de periculos este acest drum, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens fiind lovit puternic de o Skoda Octavia, care circula din sens opus.

În urma impactului, fata de 24 de ani nu a avut nicio şansă şi a decedat la locul accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...