Iubitorii de animale pun piedici hingherilor!

Iubitorii de animale pun piedici hingherilor!

   Ionut Tabultoc

Iubitorii de animale pun piedici angajaților firmei de ecarisaj care merg prin cartiere să captureze maidanezii, susțin reprezentanții Primăriei.

Pe de altă parte, reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement sunt asaltați zilnic cu solicitări de la cetățenii din municipiu care se plâng de haitele de câini care umblă pe străzi.

Ultima reclamație de acest gen a venit de pe strada Octav Onicescu. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, incidente cu așa zișii iubitori de animale au fost în zonele Aleea Curcubeului, Vârnav, Rotunda.



Au fost și cazuri în care la vederea hingherilor, unii botoșăneni au luat câinii în casă.

“Este foarte dificilă activitatea de capturat. Şi din cauza opoziţiei oamenilor, dar şi din cauza faptului că maidanezii fug imediat ce văd echipa de ecarisaj, iar acest lucru este confirmat. Avem probleme cu cetăţenii. Sunt care reclamă şi spun că facem foarte bine că venim şi luăm aceşti câini care sunt agresivi şi alţii care i-au băgat în casă, tranchilizaţi fiind. Vom reveni în aceste situaţii, pentru că nu avem posibilitatea să intrăm pe domeniul privat să verificăm. Avem multe probleme cu Spălătoria de pe Pacea, pentru că nu ne dă voie să intrăm în curte să luăm câinii, la nişte garaje pe Pacea ocolitor, probleme cu şantierele“, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
339

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
365

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
219

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...