Italia: Trei români acuzaţi că au violat o tânără însărcinată

Italia: Trei români acuzaţi că au violat o tânără însărcinată
Trei români fără un domiciliu stabil au fost arestaţi în Italia, fiind presupuşii autori ai unui viol comis asupra unei tinere însărcinate lângă localitatea Ravenna.
 
Agresiunea a avut loc duminică după-amiaza. Potrivit victimei, rezidentă la Forli, cei trei au abordat-o pe stradă şi au obligat-o să urce în maşina lor.
 
Agresorii au dus-o într-o clădire abandonată situată într-o zonă izolată, unde unul din ei ar fi obligat-o cu forţa să întreţină relaţii sexuale. Ceilalţi doi bărbaţi, unchi şi nepot, ar fi asistat la viol, după ce, înainte, au asigurat-o pe tânără că nu i se va întâmpla nimic, scrie gazetaromaneasca.com.
 
Victima, pe jumătate dezbrăcată, a reuşit să scape şi s-a dus imediat la carabinieri, unde a povestit ce i s-a întâmplat. Autorităţile i-au identificat pe cei trei români de 22, 41 şi 42 de ani, acuzaţi de sechestrare de persoane şi viol.
 
Bărbatul care ar fi obligat-o pe tânără să urce în maşină susţine că este nevinovat şi că o cunoştea pe femeie de câteva săptămâni. A mai precizat că a întreţinut un raport sexual cu victima, dar cu acordul ei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
185

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
91

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
324

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...