Italia: Româncă de 23 de ani, ucisă în faţa copilului de către fostul iubit!

Italia: Româncă de 23 de ani, ucisă în faţa copilului de către fostul iubit!
O româncă de 23 de ani care locuia in Tivoli, Claudia Bianca Beuca, a fost ucisă de fostul iubit, în faţa copilului ei în vârstă de doi ani. Andrei Scripcaru, de aceeaşi vârstă cu victima, şi-a înjunghiat din gelozie fosta iubită, apoi a încercat să se sinucidă.

Bărbatul o urmărise pe femeie întreaga zi pentru o lămurire, chiar şi la locul de muncă. Claudia, potrivit reconstituirii investigatorilor, îl părăsise de două luni pe tânăr, însă acesta nu a acceptat încheierea relaţiei lor. După cereri repetate, tânăra a acceptat să-i vorbească, scrie gazetaromaneasca.com.

În seara de 31 mai, Scripcaru a aşteptat-o pe Bianca să iasă de la muncă, de la barul unde lucra- la Tivoli, apoi a însoţit-o la baby-sitter pentru a lua copilul.

După ce s-au urcat în maşină, a scos un cuţit de 30 de cm şi a înjunghiat-o, sub privirile copilului care se afla pe bancheta din spate. Apoi s-a rănit la abdomen şi la gât cu acelaşi cuţit.

Alarma a fost dată de trecătorii care au auzit urletele disperate ale femeii, în piaţa Nazioni Unite.

Salvatorii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au dus copilul la loc sigur şi apoi i-au transportat pe cei doi la spital. Tânăra a murit în ambulanţă, iar bărbatul a fost internat, sub pază, în stare foarte gravă la Policlinico Umberto I din Roma.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 6 iunie la ora 11:30 la Biserica ortodoxă San Pietro din Tivoli, au anunţat prietenii Claudiei pe o reţea de socializare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
16

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
183

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
53

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...