ITALIA Român executat în stil mafiot: împușcat cu 10 gloanţe și aruncat într-un canal

ITALIA Român executat în stil mafiot: împușcat cu 10 gloanţe și aruncat într-un canal
Românul de 28 de ani a fost găsit într-un canal, cu 10 gloanţe în corp şi cu câteva greutăţi legate pentru a se scufunda.

A vrut să oblige o tânără să se prostitueze, dar a fost răpit direct de pe stradă şi ucis de prietenii fetei. A fost răpit sâmbătă, 8 martie, la Borgo Sabotino, în provincia Latina, şi a fost găsit în 13 martie într-o canalizare.

Victima este un român de 28 de ani, Nicolas Adrian Giuroiu, fără antecedente penale, rezident la Formello. A fost găsit într-un canal, cu 10 gloanţe în corp şi cu câteva greutăţi legate pentru a se scufunda.

O scenă de film de groază s-a prezentat în faţa ochilor oamenilor de la Echipa Mobilă din Latina, când au găsit într-un canal corpul fără viaţă al românului de 28 de ani. Nicolas Adrian Giuroiu a fost ucis de trei băieţi adolescenţi. Mobilul? Giuroiu ar fi încercat să o oblige să se prostitueze pe o fată albaneză.

Au fost arestaţi doi fraţi italieni de 15 şi 18 ani, şi un român de 19 ani. Sunt acuzaţi de omor, ascundere de cadavru, sechestrare de persoană şi port abuziv de armă de foc. Dispărut de şase zile, Giuroiu a ajuns în capcana născocită tocmai de fata pe care voia să o constrângă să se prostitueze.

În data de 8 martie circula cu o Toyota Celica. Maşina a fost ajunsă din urmă şi tamponată de o Dacia Sandero, la bordul căreia se aflau trei tineri. Grupul a tras focuri de armă pentru a-l constrânge pe Giuroiu, care poate era înarmat şi el, să oprească. Astfel a fost urcat cu forţa în maşina Dacia Sandero şi dus de acolo. Dacia a rezultat furată cu câteva zile înainte din Sabaudia. În urma investigaţiilor s-a stabilit că răpirea a fost comisă de Ranieri Manuel, de 20 de ani, de un minor italian de 15 ani, şi de un adolescent român, Ginca Adrian, de 19 ani.

Mobilul a fost identificat în dorinţa celor trei de a-l împiedica pe Giuroiu să o oblige să se prostitueze pe o tânără albaneză, care a rezultat a fi iubita lui Ranieri Manuel. În urma anchetelor a reieşit că Giuroiu a fost dus într-o localitate necunoscută, împuşcat în picioare şi braţe cu pistoale (au fost găsite nouă răni de proiectile pe corpul victimei) şi ucis cu un foc de armă în inimă.

"Execuţia a avut loc imediat după răpire", a explicat şeful Echipei Mobile, Tommaso Niglio. "Ferocitatea şi frenezia secvenţei, alături de găsirea de cocaină şi marijuana la dispoziţia celor trei inculpaţi – a adăugat Niglio – fac să se considere că abuzul de droguri are un rol în această poveste".

Cadavrul a fost transportat în localitatea Olmobello în apropiere de Cisterna di Latina şi a fost ascuns într-o canalizare pentru a nu fi găsit. În timpul percheziţiilor efectuate în diferite zone ale oraşului Latina, în apartamente şi dependinţe din disponibilitatea lui Ranieri, au fost găsite circa 100 de proiectile pentru pistoale şi puşti şi două pistoale, unul automat tip revolver şi un altul semi-automat, utilizate pentru atacarea şi uciderea lui Giuroiu.

gazetaromaneasca.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
116

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
882

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
413

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...