Italia: Doua romance au escrocat un barbat cu probleme psihice sa le dea jumatate de milion de euro

Italia: Doua romance au escrocat un barbat cu probleme psihice sa le dea jumatate de milion de euro
Doua romance, de 28 si 29 de ani, au fost arestate la Florenta, in Italia, dupa ce au escrocat un barbat cu probleme psihice, care le-a dat aproape jumatate de milion de euro.

 Femeile l-au cunoscut pe Florentin in august intr-un bar local si au descoperit ca il pot escroca de multi bani in scut timp, scrie Firenze Post.

 Barbatul, in varsta de 59 de ani, cu probleme psihice, a cazut in capcana "prietenelor" sale, asa ca le-a oferit bani fie pentru a achizitiona o casa in Romania, fie masini, ceasuri, calatorii. Femeile au obtinut si cheia de la casa acestuia, unde invitau si alte persoane.

 Parintii barbatului au mers la politie pentru a reclama situatia. Procurorii cred ca suma obtinuta de cele doua femei poate fi chiar si mai mare de jumatate de milion de euro.

 Cele doua sunt arestate la domiciliu si se desfasoara o ancheta pentru a vedea daca au actionat singure sau fac parte dintr-o retea infractionala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
7

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
6

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
26

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...